Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC One X/One X‍+ i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC One X/One X‍+ ligger i väskan.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC One X/One X‍+ sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Du kan ändra den tid som ska förflyta innan HTC One X/One X‍+ försätts i viloläge i inställningarna för Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar).

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC One X/One X‍+ manuellt trycker du på STRÖM. Om skärmen är skyddad med låsskärm, så måste den låsas upp.
Obs!: HTC One X/One X‍+ aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.