Synkronisera data mellan telefonen och datorn

Ställ in HTC Sync Manager att synkronisera kontakter, kalenderhändelser och bokmärken mellan telefonen och din Windows eller Mac dator.
Du kan synkronisera telefonen med följande program på datorn:
  • (I Windows) Outlook 2003, Outlook 2007 eller Outlook 2010.
  • (I Mac) Apple Kontakter, Apple Adressbok, Apple Kalender, Apple iCal eller Outlook 2011 för Mac.
  • Webbläsare som t.ex. Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome. Om du synkroniserar med Firefox eller Google Chrome, stäng webbläsaren innan du synkroniserar.
  1. Anslut telefonen till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Mer.
  3. Välj kryssrutorna för de datatyper som du vill synkronisera.
  4. Klicka på Inställningar på de olika datatyperna för att anpassa synkroniseringsinställningarna.
    Kontakter
    • Välj kontakter-programmet på datorn som du vill synkronisera med din telefon.
    • Om det finns motstridig kontaktinformation på telefonen och datorn, välj den data som du vill behålla.
    Kalender
    • Välj kalender-programmet på datorn som du vill synkronisera med din telefon.
    • Välj från och med när du vill starta synkronisering av kalenderhändelser.
    • Om det finns motstridig möten på telefonen och datorn, välj den data som du vill behålla.
    Bokmärke Välj webbläsaren på datorn som du vill synkronisera med din telefon.
  5. Klicka på om det här är den första gången du synkroniserar. För att tillåta att HTC Sync Manager synkroniserar din data och dina filer (t.ex. dokument och media) nästa gång, klicka på Mer > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan Synkronisera automatiskt när telefonen ansluts.
Obs!:
  • Endast kontakt- och kalenderfälten som är tillgängliga på telefonen kommer att synkroniseras.
  • När du synkroniserar bokmärken för första gången skapas en favoritmapp med namnet HTC-bokmärken på datorns webbläsare. Denna mapp innehåller bokmärken från din telefon. Om du har bokmärken på datorn som du vill synkronisera med telefonen, se till att spara dem i mappen HTC-bokmärken.

Om det finns motstridiga bokmärken på telefonen och datorn sparar HTC Sync Manager alltid informationen från datorn.