Överföra iPhone-innehåll till din HTC-telefon

Med HTC Sync Manager kan du enkelt överföra iPhone-innehåll som t.ex. kontakter, meddelanden, bakgrunder, kamerafoton och videoklipp m.m. till din HTC-telefon.
Viktigt: Du måste använda iTunes 9.0 eller senare för att först säkerhetskopiera ditt iPhone-innehåll till datorn.
  1. Anslut din iPhone och din HTC-telefon till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Mer > iPhone-ÖVERFÖRING.
  3. Klicka på Kom igång-knappen.
  4. Om du inte har använt iTunes för att säkerhetskopiera ditt iPhone-innehåll till datorn, vänligen gör detta innan du fortsätter.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Välj din säkerhetskopiefil för iPhone och klicka sedan på OK.
  7. Välj de innehållstyper som du vill överföra till din HTC-telefon.
    Tips: Du kan välja om du vill ersätta innehållet på din HTC-telefon med iPhone-innehållet.
  8. Klicka på Starta.