Ändra inställningar för ringsignalen

Växla mellan läget tyst, vibrera och normal

Gör något av följande:
  • Ändra tillbaka från tyst till normalt läge genom att trycka på knappen VOLYM UPP.
  • Ändra tillbaka från vibrera till normalt läge genom att trycka två gånger på knappen VOLYM UPP.
  • Gå till Inställningar och tryck på Ljud > Ljudprofil.

Sänka ringvolymen automatiskt

HTC One X/One X‍+ har en tyst ringfunktion som automatiskt sänker ringsignalsvolymen när du flyttar enheten.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Ljud.
  2. Välj alternativet Diskret ringning då samtal besvaras.

Gör så att HTC One X/One X‍+ ringer högre i din ficka eller väska

För att inte missa inkommande samtal när HTC One X/One X‍+ ligger i fickan eller i handväskan, ökar funktionen Fickläge gradvis ringvolymen och vibrerar när du tar emot ett samtal.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Ljud.
  2. Markera alternativet Fickläge.