KOMMA IGÅNG
Tala in textinmatning
KOMMA IGÅNG

Tala in textinmatning

Har du inte tid att skriva? Försök att mata in orden genom att säga dem.
  1. Tryck på ett område där du vill ange text.
  2. På tangentbordet på skärmen, tryck och håll på .
  3. När en bild på en mikrofon visas, säg de ord som du vill mata in.
    Tips: Ställ in röstinmatningsspråk genom att trycka på språkfältet ovanför bilden av mikrofonen. Du kan välja ett eller flera språk. Tillgängliga språk beror på de röstinmatningsspråk som stöds av Google.
  4. Om ett ord inte överensstämmer med vad du sagt och är understruket, tryck på det understrukna ordet för att radera det eller se fler alternativ.
  5. Ange interpunktion genom att uttala dess namn (t.ex. genom att säga "‍komma"‍).

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus