KOMMA IGÅNG
Använda Trace-tangentbord
KOMMA IGÅNG

Använda Trace-tangentbord

Istället för att trycka på knapparna på skärmtangentbordet kan du "‍spåra"‍ för att skriva in ord.
Viktigt: Du måste aktivera Trace-tangentbordet i Inställningar > Språk och tangentbord > HTC Sense-inmatning.
  1. Mata in ett ord genom att föra fingret från en bokstav till en annan.
  2. Lyft fingret när inmatningen är klar. Förslagslistan visar möjliga träffar.
  3. Du kan:
    • Trycka på mellanslagstangenten för att infoga ett markerat ord.
    • Trycka på ett ord i förslagslistan.
    • Trycka på pilen intill förslagslistan för att visa fler alternativ.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus