Dela din telefons Internetanslutning med Internetdelning via USB
Inställningar & tjänster

Dela din telefons Internetanslutning med Internetdelning via USB

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd dataanslutningen för HTC One X/One X‍+ för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • För att säkerställa att USB-drivrutinerna för HTC One X/One X‍+ är uppdaterade, installera senaste versionen av HTC Sync Manager på datorn.
  • Kontrollera att ett SIM-kort med en dataplan sitter i HTC One X/One X‍+.
  • Du kan behöva lägga till Internetdelning via USB till ditt abonnemang, vilket kan innebära extra kostnader. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  • Kontrollera att den mobildata är påslaget.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  2. Tryck på Delning av mobilt nätverk > USB-nätverksinställning > Internetdelning via USB.
    Tips: Om du ofta växlar mellan Internetdelning via USB och Internetpassage, välj Delning av smart nätverk för att automatiskt aktivera den anslutningstyp som behövs när du ansluter HTC One X/One X‍+ till datorn.
  3. Anslut HTC One X/One X‍+ till din dator med den medföljande USB-kabeln. Nästa gång HTC One X/One X‍+ ansluts till en dator kommer den ihåg inställningarna.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus