Spela in röstklipp
APPAR OCH FUNKTIONER

Spela in röstklipp

Använd Röstinspelaren för att spela in information under föreläsningar, intervjuer eller skapa din egen ljudlogg.
  1. Öppna programmet Röstinspelaren.
  2. Håll mikrofonen nära ljudkällan.
  3. Tryck på för att börja spela in ett röstklipp.
    Obs!: Röstinspelaren kan köras i bakgrunden medan du gör andra saker på HTC One X/One X‍+, förutom när du öppnar andra appar som också använder ljudfunktioner.
  4. Tryck på för att stoppa inspelningen.
Om du vill spela upp röstklippet trycker du på .
Tips: För att visa dina inspelade röstklipp, tryck på . Håll ett röstklipp intryckt för att visa alternativen för att dela, ställa in som ringsignal osv.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus