Avinstallera ett program
APPAR OCH FUNKTIONER

Avinstallera ett program

Om du inte längre behöver ett program som du har hämtat och installerat är det enkelt att avinstallera det.
Viktigt: De flesta av de förinstallerade programmen kan inte avinstalleras.
Från vyn Alla appar, håll appen du vill ta bort intryckt, och dra den till Avinstallera.
Obs!: Om du har köpt ett program i Play Butik kan du avinstallera den för en återbetalning inom en begränsad tid. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalda program i hjälpavsnittet för Google Play.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus