Hämta program från Google Play

Google Play är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till din HTC One X/One X‍+. Välj från ett stort urval gratis och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • En Google Wallet betalningstjänst krävs för att köpa ett betalprogram. Du blir ombedd att bekräfta betalningsmetoden när du köper ett program.
  • Namnet på Play Butik-programmet kan variera beroende på vilken region du befinner dig.
  • Möjligheten att köpa program varierar beroende på region.

Söka efter och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC One X/One X‍+ kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig med program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder information i HTC One X/One X‍+. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda program du hämtat.
  1. Öppna programmet Play Butik.
  2. Bläddra eller söka efter ett program.
  3. När du hittar ett program som verkar intressant trycker du på det för att läsa en beskrivning och användarrecensioner.
  4. Om du vill hämta eller köpa programmet trycker du på Installera (för gratisprogram) eller prisknappen (för betalprogram).
  5. Tryck på Acceptera.
    Tips: Program uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. För att hämta uppdateringar automtatiskt, tryck på > Uppdatera automatiskt efter installationen.
För att öppna programmet, gå till vyn Alla program och tryck sedan på programmet.

Återställa program från Google Play

Uppgraderat till en ny telefon, ersatt en tappad telefon eller utfört en fabriksåterställning? Återställ program som hämtats tidigare.
  1. Öppna programmet Play Butik.
  2. Tryck på > Mina program.
  3. Svep till fliken Alla och tryck sedan på det program som du vill återställa.
  4. Installera programmet.

För mer information, se hjälpavsnittet för Google Play.