Hitta dina vänner med Google Latitude (ej tillgängligt i alla länder)

Hitta dina vänner med Google Latitude (ej tillgängligt i alla länder)

Med användarlokaliseringstjänsten Google Latitude kan du och dina vänner dela med er av statusmeddelanden och positioner till varandra. Du kan även få vägbeskrivningar till dina vänners positioner, skicka information om din position via e-post, med mera.

Din position delas inte automatiskt. Du måste gå med i Latitude och bjuda in dina vänner för att de ska se din position, eller acceptera deras inbjudningar. Endast vänner som du uttryckligen har bjudit in eller accepterat kan se din position.

Öppna och gå med i Latitude

1. Öppna programmet Kartor.
  2. Om du inte har loggat in på ditt Google-konto, tryck på > Gå med i Latitude.

Du kan öppna Latitude från Kartor så länge du har en Internetanslutning. I Kartor, tryck på > Latitude.