Söka efter en intressepunkt nära dig

Använd Google+ Lokalt för att hitta intressepunkter i närheten av din aktuella position. Google+ Lokalt använder Google Maps för att söka efter vanliga ställen som kan vara bra att känna till, t.ex. närmaste bensinmack eller bankomat.
Viktigt:
  • Innan du använder Google+ Lokalt måste du aktivera positionskällor.
  • Namnet på Google+ Lokalt-programmet varierar beroende på vilken version av Google Maps som du har installerad.
  1. Öppna programmet Lokalt.
  2. Tryck på den plats du vill leta efter eller tryck på för att ange vad du söker efter. När flera platser hittas visas sökresultaten i en lista.
  3. Du kan:
    • Tryck på Kartvy för att visa platserna på en karta.
    • I listan över sökresultat, tryck på en plats för att visa mer information.