Navigera på kartor
APPAR OCH FUNKTIONER

Navigera på kartor

När du öppnar Google Maps kan du lätt hitta din position på kartan eller titta på platser i närheten genom att panorera och zooma in och ut på kartan.

Viktigt: Du måste aktivera positionskällor för att kunna lokalisera din position med Google Maps.
  1. Öppna programmet Kartor.
  2. Tryck på för att visa din aktuella position. Den blå markören eller visar var på kartan du befinner dig för tillfället.
  3. Tryck på för att starta eller stänga av kompassläget. I Kompass-läge orienterar kartan själv beroende på vilken riktning du är vänd mot.

Kontrollera detaljerna för en plats

1. Tryck på och håll in en position på kartan. En informationsbubbla öppnas över platsen med platsnamn, en del av adressen och en miniatyrbild av gatuvyn (om tillgängligt).
  2. Tryck på ballongen för att visa mer information. Du kan få vägbeskrivningar till platsen, kolla efter närliggande intressepunkter med mera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus