Hämta kartor eller köpa licenser
APPAR OCH FUNKTIONER

Hämta kartor eller köpa licenser

Ska du åka utomlands på semester? Du kan ladda ned kartan för landet du ska åka till, gratis. Du kan även ladda ned eller köpa ytterligare tjänster som navigering, trafikkamera och sväng för sväng-röstanvisningar.
Viktigt: Du måste vara ansluten till Internet för att ladda ner eller köpa kartor och tjänster.
  1. Öppna programmet Platser.
  2. Tryck på > Hämta mer.
  3. För fingret till fliken för det objekt som du vill hämta.
  4. Beroende på vad du valt trycker du på eller .

Om du har en kupongkod anger du den genom att trycka på Ange kupongkod längst upp på fliken Navigering.

Hantera licenser och innehåll

Kontrollera vilka kartor, navigering, trafikkamerainformation och röster för sväng för sväng-anvisningar som redan finns i HTC One X/One X‍+.

1. Öppna programmet Platser.
  2. Tryck på > Hämta mer. På fliken Inköpt visas en lista över tjänster som redan finns i HTC One X/One X‍+.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus