Kontrollera vad som är kopplat till ditt HTC Watch-konto
APPAR OCH FUNKTIONER

Kontrollera vad som är kopplat till ditt HTC Watch-konto

När du laddar ner filmer eller tv-program från videoaffären kommer din HTC-enhet automatiskt att läggas till på ditt HTC Watch-konto. Om du äger fler än en HTC-enhet som har tillgång till HTC Watch, kan du ladda ner och titta på videor på upp till fem enheter. Du kan kontrollera vilka HTC-enheter som har kopplats till ditt HTC Watch-konto.
  1. I programmet HTC Watch, tryck på > Inställningar.
  2. Tryck på Enhetshantering.
Tips: Du kan koppla ifrån och radera en HTC-enhet från ditt konto.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus