Behålla dokumenten i Dropbox

Spara ett Office-dokument till Dropbox

Du kan öppna ett Office-dokument på HTC One X/One X‍+ och spara det till din Dropbox.
  1. Öppna ett Office-dokument, t.ex. bifogat i ett e-postmeddelande.
    Obs!: Om du har mer än ett Office-program installerat, välj Polaris Office.
  2. Tryck på > Spara som.
  3. Ange ett nytt filnamn.
  4. Tryck på > Dropbox.
  5. Tryck på Spara.
Ditt dokument sparas i Polaris Office-mappen i roten på din Dropbox-mapp.
Tips: För att spara dokumentet till en annan Dropbox-mapp, tryck på > Dela > Dropbox. Skapa eller välj en mapp och tryck sedan på Ladda upp.

Redigera ett Office-dokument i Dropbox

Du kan redigera ett dokument som lagrats på din Dropbox och spara ändringarna.
  1. Öppna programmet Dropbox.
  2. Öppna mappen som innehåller det önskade dokumentet.
  3. Tryck på dokumentet för att öppna det.
    Obs!: Om du har mer än ett Office-program installerat, välj Polaris Office.
  4. För att utföra ändringar, tryck på .
  5. När dokumentredigeringen är klar, tryck på eller > Spara som.

Spara ett PDF-dokument till Dropbox

Du kan öppna ett PDF-dokument på HTC One X/One X‍+ och spara det till din Dropbox.
  1. Öppna ett PDF-dokument, t.ex. bifogat i ett e-postmeddelande.
    Obs!: Om du har mer än ett program för PDF-visning, välj PDF-visare.
  2. Tryck på > Spara som.
  3. Ange ett nytt filnamn.
  4. Tryck på > Dropbox och tryck sedan på OK.
Ditt dokument sparas i PDFViewer-mappen i roten på din Dropbox-mapp.
Tips: För att spara PDF-filen till en annan Dropbox-mapp, tryck på > Dela > Dropbox. Skapa eller välj en mapp och tryck sedan på Ladda upp.