Skicka ett e-postmeddelande

1. Öppna programmet E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  3. Tryck på .
  4. Fyll i en eller flera mottagare.
    Tips: Vill du inkludera fler mottagare i en kopia (Cc) eller en dold kopia (Bcc) av e-postmeddelandet? Tryck på > Visa kopia/dold kopia.
  5. Ange ett ämne och skriv därefter meddelandet.
  6. Gör något av följande:
    • Lägg till en bilaga. Tryck på och välj sedan vad du vill bifoga.
    • Ställ in prioritet för ett e-postmeddelande. Tryck på > Ange prioritet.
  7. Tryck på .
    Tips: För att spara e-postmeddelandet som utkast och skicka det senare, tryck på > Spara. Eller tryck på .

Fortsätta ett e-postutkast

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på > Mapp > Utkast.
  2. Tryck på meddelandet.
  3. När du redigerat klart meddelandet, tryck på .