Kontrollera din e-post

E-post-programmet används för att läsa, skicka och organisera e-postmeddelanden från ett eller flera e-postkonton som du konfigurerat i HTC One X/One X‍+.

1. Öppna programmet E-post. Inkorgen för ett av dina e-postkonton visas.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på ett e-postmeddelande för att läsa det.
    • Om du vill växla mellan e-postkonton trycker du på fältet där ditt aktuella e-postkonto visas och trycker sedan på ett annat konto.
    • För att visa e-postmeddelanden i en annan e-postmapp, tryck på > Mapp, och tryck sedan på den mapp som du vill visa.
    • Om du vill visa e-postmeddelanden från alla dina konton, tryck på fältet där ditt aktuella e-postkonto visas och tryck sedan på Alla konton.
    • För att ändra inställningarna för ett e-postkonto, välj kontot och tryck sedan på > Inställningar.

Organisera din inkorg

Har du en hel hög med e-postmeddelanden i din inkorg? Organisera dina e-postmeddelanden i flikar för att snabbt hitta de meddelanden du behöver.
  1. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  2. I inkorgen, tryck på > Flikar.
  3. Välj de flikar som du vill lägga till i inkorgen och tryck sedan på Klar.
  4. Svep till fliken du har lagt till för att kontrollera dina e-postmeddelanden.