Säkerhetskopiera kontakterna

1. Öppna programmet Kontakter.
  2. På fliken Kontakter trycker du på > Hantera kontakter.
  3. Tryck på Importera/exportera kontakter > Exportera till telefonens lagringsutrymme.
  4. Välj ett konto eller typ av kontakter att exportera och tryck på OK.

Återställa kontakter

Du kan bara återställa kontakter som säkerhetskopierades med funktionen Exportera till telefonens lagringsutrymme.
  1. På fliken Kontakter trycker du på > Hantera kontakter.
  2. Tryck på Importera/Exportera kontakter > Importera från telefonens lagringsutrymme.
  3. Om du har satt upp mer än ett konto, tryck på typen för de importerade kontakterna.