Kontaktgrupper

Organisera dina vänner, familj och kollegor i grupper så att du snabbt kan skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till alla i gruppen. Vi har även ställt in gruppen Frekventa att automatiskt lägga till kontakter som du ofta ringer eller mottar samtal från.

HTC One X/One X‍+ synkroniserar även med grupper som du skapat i ditt Google-konto.

Skapa en grupp

1. På fliken Grupper trycker du på .
  2. Ange ett namn på gruppen och tryck sedan på > Lägg till kontakt i grupp.
  3. Välj de kontakter som du vill ta bort och tryck på Spara.
  4. När gruppen är fullständig, tryck på Spara.

Skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till en grupp

Obs!: Du kommer att debiteras för varje textmeddelande som skickas. Exempelvis, om du skickar ett meddelande till en grupp på fem personer kommer du att debiteras för fem meddelanden.
  1. I fliken Grupper, tryck på den grupp som du vill skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till.
  2. Gå till fliken Gruppåtgärd.
  3. Välj om du vill skicka ett gruppmeddelande eller e-postmeddelande till gruppen.

Redigera en grupp

1. På fliken Grupper trycker du på och håller in gruppen och trycker sedan på Redigera grupp.
  2. Du kan:
    • Byta namn på gruppen. Du kan bara byta namn på grupper som du skapat.
    • Lägg till fler kontakter i gruppen. Tryck på > Lägg till kontakt i grupp.
    • Omorganisera gruppens medlemmar. Håll intryckt vid slutet av kontaktens namn, och dra den sedan till dess nya plats.
    • Välj de kontakter som du vill radera från gruppen.
  3. Tryck på Spara.

Hantera dina kontaktgrupper

1. På fliken Grupper trycker du på > Redigera grupper.
  2. Du kan:
    • Omorganisera kontaktgruppen. Håll intryckt vid slutet av gruppens namn, och dra den sedan till dess nya plats.
    • Välj kontaktgrupper som du vill ta bort.
  3. Tryck på Spara.