KOMMUNIKATION
Lägga till en ny kontakt
KOMMUNIKATION

Lägga till en ny kontakt

1. På fliken Kontakter trycker du på .
  2. Tryck på fältet Namn och mata sedan in namnet på kontakten.
    Tips: Tryck på om du vill ange kontaktens förnamn, mellannamn och efternamn separat. Beroende på vilken typ av kontakt det är, kanske du vill kunna lägga till annan information som exempelvis ett namnsuffix (t.ex. "‍Jr."‍).
  3. Välj Kontakttyp. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
    Obs!: Vissa fält kanske inte är tillgängliga när du lägger till kontakter i ett SIM-kort.
  4. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält.
  5. Tryck på Spara.
När du trycker på kontakten som lagts till din kontaktlista, ser du kontaktinformationen och utbytet av meddelanden och samtal. Beroende på vilken information du har lagt till kontakten (t.ex. en e-postadress), kan du också se kontaktens uppdateringar på sociala nätverk, händelser och foton.

Hur lägger jag till ett anknytningsnummer till ett kontaktnummer?

När du skapar en ny kontakt i Kontakter kan du lägga till ett anknytningsnummer till deras nummer, så att du kan hoppa över röstmeddelanden när du ringer.
  1. Efter att du har angett numret på huvudlinjen, gör ett av följande:
    • Tryck på P(,) för att infoga in en paus innan anknytningsnumret automatiskt rings upp. För att göra pausen längre, tryck en gång till på P(,).
    • Tryck på W(;) för att bli uppmanad att bekräfta anknytningsnumret.
  2. Ange anknytningsnumret.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus