Synkronisera musik, foton och video från telefonen till datorn

Synkronisera musik, foton och video från telefonen till datorn

Ställ in HTC Sync Manager att importera all musik, foton och video från telefonen till datorn.
  1. Ansluta telefonen till datorn.
  2. Gör något av följande:
    • För att kopiera musik från telefonen till datorn, klicka på Musik > INSTÄLLNINGAR och välj sedan Kopiera all musik från telefonen.
    • För att kopiera foton och video från telefonen till datorn, klicka på Galleri > INSTÄLLNINGAR och välj sedan Importera foton och video automatiskt från telefonen.
    Tips: Välj Ta bort foton och video från telefonen efter import om du vill ta bort foton och video från telefonen efter överföringen.
  3. Klicka på Använd (endast för Windows).
  4. Klicka på om det här är den första gången du synkroniserar. För att tillåta att HTC Sync Manager synkroniserar din media och övriga objekt (t.ex. dokument och data) nästa gång, klicka på Mer > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan Synkronisera automatiskt när telefonen ansluts.