Installera HTC Sync Manager på datorn

Viktigt:
  • Du behöver administratörsrättigheter om du installerar HTC Sync Manager på Windows Vista eller senare versioner.
  • Om du har problm med installationen av HTC Sync Manager, stäng alla öppna program och installera om. Om problemen kvarstår, avaktivera antivirusprogrammet tillfälligt och försök att installera igen
  1. Hämta installationsprogrammet för HTC Sync Manager på HTC:s supportwebbplats (www.htc.com/support).
  2. Kör installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln. HTC Sync Manager öppnas.
Tips: För att söka efter och ladda ner nya uppdateringar, klicka på > Sök efter uppdateringar i HTC Sync Manager.
Obs!: Om du avativerat antivirusprogrammet, måste det återinstalleras efter installationn av HTC Sync Manager.