Synkronisera dina media och data med HTC Sync Manager

Med HTC Sync Manager kan du njuta av samma mäktiga media oavsett om du sitter vid datorn eller är på språng. Använd den även för att spara samma kontakter, viktiga dokument och annan data på både HTC-telefonen och datorn.
HTC Sync Manager stödjer en dator som kör ett Windows- eller Mac OS-operativsystem. Du kan:
  • Importera musik, foton och video från datorn och hantera dem i HTC Sync Manager.
  • Importera iTunes och Windows Media Player spellistor från datorn till HTC Sync Manager.
  • Spela musik, video och spellistor med den inbyggda spelaren.
  • Kopiera musik, foton och video från telefonen till datorn.
  • Synkronisera spellistor och information som t.ex. kontakter, kalender, dokument och bokmärken mellan telefonen och datorn.
  • Enkel överföring av iPhone foton, video, meddelanden, kontakter m.m. till din HTC-telefon.
  • Bläddra efter och hantera filer på telefonen (endast för Mac).