Starta om HTC One X/One X‍+ (Hård omstart)
Inställningar & tjänster

Starta om HTC One X/One X‍+ (Hård omstart)

Om HTC One X/One X‍+ har en ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer telefonen till sitt ursprungsläge — stadiet innan du satte på telefonen för första gången.

Följande kommer att tas bort från telefonen när du gör en fabriksåterställning:

• Ditt Google-konto
  • Alla konton som du lagt till i Inställningar > Konton och synkronisering och data i anslutning till dessa konton
  • Personliga data som du skapat eller synkroniserat, som t.ex. din profil, kontakter, meddelanden, e-post, kalenderhändelser m.m.
  • System- och programdata och inställningar
  • Nedladdade appar

Filer som musik, foton, videor och dokument kommer också att tas bort om du väljer alternativet Radera alla data.

Se till att säkerhetskopiera alla data och filer som du vill behålla innan du gör en fabriksåterställning.

Obs!: En fabriksåterställning behöver inte radera alla data från telefonen permanent, inklusive personlig information.

Göra en fabriksåterställning från inställningarna

1. Gå till Inställningar och tryck på Säkerhetskopiera och återställ.
  2. Tryck på Återställ telefon.
  3. Om du vill radera media och andra data från HTC One X/One X‍+, välj Radera alla data.
  4. Tryck på OK.

Göra en fabriksåterställning med hårdvaruknapparna

Om det inte går att sätta på HTC One X/One X‍+ eller komma åt inställningarna kan du använda hprdvaruknapparna på HTC One X/One X‍+ för att göra en fabriksåterställning.

1. Tryck och håll ned knappen VOLYM NER och tryck sedan och håll ner STRÖM-knappen.
  2. Vänta tills skärmen med de tre Android-bilderna visas och släpp sedan STRÖM- och VOLYM NER-knapparna.
  3. Tryck på VOLYM NER för att välja FABRIKSÅTERSTÄLLNING och tryck sedan på STRÖM-knappen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus