Kopiera filer till eller från HTC One X/One X‍+

Du kan kopiera musik, foton och övriga filer till HTC One X/One X‍+.
Viktigt: Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till HTC One X/One X‍+, eller vice versa.
  1. Anslut HTC One X/One X‍+ till datorn med den medföljande USB-kabeln. Alternativ för visning eller importering av filer visas på datorskärmen.
  2. Välj att visa filer.
  3. Kopiera filerna från datorn till HTC One X/One X‍+, eller vice versa.
  4. När filerna har kopierats, koppla från HTC One X/One X‍+ från datorn.