Dela på stor skärm

Dela det du visar på HTC One X/One X‍+ till en stor TV-skärm.
  • Om du har ett hemmabiosystem som är DLNA-kompatibelt kan du dela foton, video, filmer och musik från HTC One X/One X‍+ till TV:n via hemmanätverket Wi-Fi.
  • Har du inte en DLNA-installation i hemmet? Oroa dig inte. Köp bara HTC Media Link HD och koppla in den till din HDMI-TV. Du kan sedan trådlöst dela det du visar eller lyssnar på via HTC One X/One X‍+ till TV:n.