Ladda ner appar från webben

Du kan ladda ner appar direkt från webbplatser.
Viktigt: Appar som laddas ner från webbplatser kan komma från okända källor. För att skydda HTC One X/One X‍+ och dina personliga data, rekommenderar vi bestämt att du bara laddar ner från webbplatser du litar på.
  1. Öppna din webblösare, gå sedan till webbsidan där du kan ladda ner programmet du vill.
  2. Följ webbplatsens instruktioner för att ladda ner appen.
Innan du kan installera den nerladdade appen, måste du ställa inHTC One X/One X‍+ så att den tillåter installation av appar från tredje part i Inställningar > Säkerhet > Okända källor.
Varning: När programmet installerats, gå tillbaka till Inställningar > Säkerhet och avmarkera alternativet Okända källor. Detta kan bidra till att skydda telefonen från att installera andra osäkra program från webben.