Säkerhetskopiera textmeddelanden
Inställningar & tjänster

Säkerhetskopiera textmeddelanden

Behåll viktiga textmeddelanden genom att säkerhetskopiera dem till telefonens lagringsutrymme. Det är enkelt att återställa säkerhetskopierade textmeddelanden efter att du raderat dem från din meddelandelista.
  1. Öppna programmet Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera/återställ SMS > Säkerhetskopiera > Säkerhetskopiera SMS.
  3. Ange ett namn på säkerhetskopiefilen och tryck på OK.

Återställa textmeddelanden

Du kan endast återställa textmeddelanden som har exporterats via funktionen Säkerhetskopiera SMS.
  1. Öppna programmet Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera/Återställ SMS > Återställ.
  3. Välj hur ofta du vill återställa meddelandena och tryck sedan på Nästa.
  4. Tryck på den säkerhetskopiefil du vill importera.
  5. Tryck på OK.

Säkerhetskopiera textmeddelanden via e-post

Viktigt: Du behöver ställa in ditt e-postkonto i E-postprogrammet.
  1. På skärmen Meddelanden-skärmen trycker du på > Säkerhetskopiera/återställ SMS.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera > Säkerhetskopiera SMS via e-post.

Den säkerhetskopierade filen är bifogad ett e-postmeddelande.

3. Ange din e-postadress.
  4. Skriv e-postmeddelandet och skicka det.
För att återställa textmeddelande på HTC One X/One X‍+, öppna e-postmeddelandet med den säkerhetskopierade filen från programmet E-post. Tryck först på bilagan för att ladda ner den och tryck sedan på den igen för att öppna den säkerhetskopierade filen för import.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus