Svara på ett meddelande

1. På skärmen Meddelanden, tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken med den här kontakten.
  2. Tryck på rutan Lägg till text och skriv sedan in ditt meddelande.
  3. Tryck på .

Svara på en kontakts andra telefonnummer

När en kontakt har flera telefonnummer som lagrats på HTC One X/One X‍+ kan du välja vilket telefonnummer att svara till.

Tänk på att ditt svar skickas till telefonnumret i det senaste meddelandet som du har mottagit från kontakten.

1. På skärmen Meddelanden, tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken med den här kontakten.
  2. Tryck på > Öppna kontakt.
    Obs!: Om du nyligen har fått eller skickat ett meddelande till kontakten, tryck på och välj vilket telefonnummer du vill svara till.
  3. På fliken Information, tryck på bredvid telefonnumret du vill svara till.
  4. Tryck på rutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan svarsmeddelandet.
  5. Tryck på .