Använda röstuppringning

Använd röstuppringning för att ringa ett telefonnummer med ett enda tryck. Du kan t.ex. tilldela en kontakts nummer siffran 2 och helt enkelt trycka och hålla nere 2:an för att slå numret.
Obs!: Nummer 1 är normalt reserverat för röstbrevlådan. Tryck och håll nere den här tangenten för att ringa röstbrevlådan och få dina röstmeddelanden.

Lägg till en tangent för snabbuppringning

1. Öppna programmet Telefon.
  2. Tryck på > Snabbnummer > .
    Tips: Du kan även trycka och hålla in en ledig knapp på knappsatsen och sedan trycka på Ja.
  3. Välj en kontakt i listan.
  4. På skärmen för Snabbnummer väljer du telefonnummer för den kontakt som ska användas och en knapp för snabbnumret som ska tilldelas.
  5. Tryck på Spara.