Använda HDR
APPAR OCH FUNKTIONER

Använda HDR

När du tar porträtt mot en ljusstark bakgrund, använd HDR (High Dynamic Range) för att ta klara bilder av motivet. HDR framhäver detaljerna i både högdagrar och skuggor, t.o.m. i högkontrastbelysning.
  1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. För att ta ett HDR-foto, i Fototagningsläge, tryck på HDR och tryck sedan på .
    Tips: HDR är även tillgängligt när du använder den främe kameran.
    Obs!: HDR fungerar bäst när motivet är stilla. Kameran tar flera bilder med olika exponeringsnivåer och kombinerar dem till en förbättrad bild.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus