Spela in video

1. Öppna programmet Kamera.
  2. När du är redo att börja spela in trycker du på .
  3. Under inspelning kan du:
    • Fritt zooma in eller ut.
    • Skifta fokus till ett annat motiv eller område genom att helt enkelt trycka på det på sökarskärmen.
    • Tryck på blixtikonen för att slå på eller stänga av blixten.
  4. Avsluta inspelningen genom att trycka på .

Ta ett foto när du spelar in en video (VideoPic)

Viktigt: Se till att du har öppnat Normal-temat för att använda den här funktionen.
När du spelar in en video med huvudkameran, tryck på för att ta en stillbild av ditt motiv.

Stänga av autofokus

Viktigt: Autofokusen kan endast stängas av innan inspelningen startats med huvudkameran.
  1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. I Inställningar, tryck på Lås fokusen i video.