HTC Sense-tangentbord

Det går snabbt och korrekt att skriva med HTC Sense-tangentbordet.
  • Slå på Trace-tangentbordet så att du kan skriva ord genom att endast svepa fingret från en bokstav till en annan. Se Använda Trace-tangentbord.
  • Du kan mata in ord genom att prata. Se Tala in textinmatning.
  • Ordprediktion sparar även tid. I takt med att du skriver kommer det upp ordförslag som du kan välja från. Du kan t.o.m. lägga till ord, fraser och genvägar i listan för ordprediktion. Se Mata in text med ordtolkning.
  • Svep bara till höger för att öppna siffer- och symboltangentbordet. Eller svep till vänster för att ändra språk.
  • Tangenterna har sekundära nummer, skiljetecken och andra tecken som du snabbt kan infoga utan att behöva växla till siffer- och symboltangentbordet.

Exempelvis, tryck och håll ner en tangent på första raden för att infoga en siffra.

• Välj bland ett urval av smileys och infoga en direkt från tangentbordet.
  • Visa eller dölj piltangenterna för navigering på tangentbordet. Om du aktiverar piltangenterna i Inställningar visas de endast på porträttangentbordet.

Eftersom alla har sin egen skrivstil kan du gå till Inställningar för att kalibrera tangentbordet efter hur du skriver.