Överföra foton, videor och musik mellan telefonen och datorn

Överföra foton, videor och musik mellan telefonen och datorn

Det finns två sätt att överföra dina media från eller till datorn.
  • Anslut HTC One X/One X‍+ till datorn. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera dina media mellan dessa.
  • Ladda ner och använd HTC Sync Manager-programvaran till datorn. Du kan ställa in den automatiskt för att få musik, foton och videor från HTC One X/One X‍+ till datorn. Du kan också synkronisera spellistor från datorn till telefonen.

Om du har en iPhone, kan du anlsuta den också och överföra kamerarollen (foton och videor) till datorn. Anslut då HTC One X/One X‍+ igen och kopiera över dem.

Trött på att spara kopior av dina media på olika platser? Använd en onlinelagringstjänst för att ha dina media på en plats så att du kan hantera dem var du än är — på datorn, HTC One X/One X‍+ och andra mobila enheter.

Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering > för att först kontrollera vilka onlinelagringskonton som finns på HTC One X/One X‍+ och logga in på det du vill använda. Använd Galleri-programmet för att öppna mediet i din onlinelagringsenhet.