Vill du ha lite snabb hjälp på telefonen?

Utforska HTC One X/One X‍+

Tips och hjälp hjälper dig få ut mesta möjliga av HTC One X/One X‍+ på bara några sekunder.
  • Har du någonsin känt att du inte utnyttjar telefonens funktioner optimalt? Titta på de användarvänliga genomgångarna i Tips och hjälp för att lära dig fler användningsområden. Ämnena täcker introduktion till avancerat och flödet Tips och hjälp på startsidan rekommenderar ämnen som du kanske tycker om.
  • Vill du veta hur du gör något på en gång? Skriv in några nyckelord så får du tydliga uppdaterade svar direkt i HTC One X/One X‍+.
För att öppna Tips och hjälp från startsidan, tryck på > Tips och hjälp.
Om du inte har hämtat innehåll till Tips och hjälp än, eller om det finns en uppdatering tillgänglig, klicka bara på hämtningslänken för att ta hem den.
Tips: För att ändra synkroniseringsinställningarna för Tips och hjälp, tryck på > Uppdatera inställningar.

Söka i Tips och hjälp

1. I Tips och hjälp trycker du på och anger sedan orden som du vill söka efter.
  2. Tryck på ett sökresultat för att gå direkt till det objektet.