Ladda batteriet

Du bör ladda batteriet innan du slår på och använder HTC One X/One X‍+, rekommenderas även att du laddar batteriet.
Viktigt:
Använd bara adaptern och USB-kabeln som medföljer HTC One X/One X‍+ för att ladda batteriet. När batterinivån är låg, kom ihåg att använda strömadaptern för att ladda telefonen, inte USB-kabeln till datorn.
  1. Anslut USB-kabelns minsta kontakt till telefonens USB-ingång.
  2. Anslut den andra änden av USB-kabeln till strömadaptern.
  3. Koppla in strömadaptern till ett eluttag för att börja ladda batteriet.
Obs!:
  • Som en säkerhetsåtgärd slutar batteriet att laddas om det överhettas.
  • När du använder Internet och laddar batteriet kan HTC One X/One X‍+ bli varm. Det är helt normalt.
  • För att spara ström, koppla ur strömadaptern från eluttaget när laddningen är klar.