KOMMA IGÅNG
microSIM-kort
KOMMA IGÅNG

microSIM-kort

HTC One X/One X‍+ använder ett microSIM-kort. MicroSIM-kortet innehåller ditt telefonnummer, serviceinformation samt minne för lagring av telefonbokskontakter och/eller textmeddelanden.

Sätta i SIM-kortet

1. Håll HTC One X/One X‍+ vänd nedåt och med den övre panelen mot dig.
  2. För in spetsen på SIM-utmatningsverktyget (eller ett litet böjt gem) i det lilla hålet intill SIM-kortplatsen. För in den i en vinkel.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills SIM-korthållaren matas ut.
  4. Dra ut SIM-korthållaren och lägg i SIM-kortet (med kontakterna nedåt) i kortplatsen.
  5. Skjut in SIM-korthållaren hela vägen in i kortplatsen.

Ta ut SIM-kortet

Viktigt: Var noga med att stänga av HTC One X/One X‍+ innan du tar ut SIM-kortet.
  1. Håll HTC One X/One X‍+ vänd nedåt och med den övre panelen mot dig.
  2. För in spetsen på SIM-utmatningsverktyget (eller ett litet böjt gem) i det lilla hålet intill SIM-kortplatsen. För in den i en vinkel.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills SIM-korthållaren matas ut.
  4. Dra ut SIM-korthållaren.
  5. Ta ut SIM-kortet från SIM-korthållaren.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x-plus