Kryptera data på HTC One V

Du kan kryptera data som onlinekonton, inställningar, musikfiler och andra medier. Efter kryptering måste du ange PIN-koden eller lösenordet för låsskärmen för att starta telefonen och komma åt data.
Viktigt:
  • Ställ in en PIN-kod eller ett lösenord för låsskärmen innan du krypterar dina data.
  • Ladda batteriet och ha HTC One V ansluten till nätadaptern under krypteringen. Krypteringsprocessen tar ungefär en timme.
  • Du kan inte ångra krypteringen. Om du vill återgå till en okrypterad telefon måste du göra en fabriksåterställning.
  1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Lagring.
  3. Välj krypteringsalternativ för den typ av lagring som du vill kryptera.
  4. Tryck på Kryptera.
  5. Ange PIN-koden eller lösenordet för låsskärmen.
  6. Tryck på Nästa.
  7. Tryck på Kryptera.
Krypteringen påbörjas och framskridandet visas. Telefonen kommer kanske att startas om några gånger.
När krypteringsprocessen fullbordats, ange PIN-koden eller lösenordet.