Skydda HTC One V med ett skärmlås

Skydda din privata information och förhindra andra från att använda HTC One V utan ditt tillstånd genom att ställa in ett grafiskt lösenord till skärmlåset, en PIN-kod eller ett lösenord.

Du ombes låsa upp skärmen varje gång HTC One V slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan inaktivitetstid innan skärmen låses.
    Tips: Du kan även avmarkera Gör mönster synligt eller Gör lösenord synliga om du inte vill att skärmlåset ska visas när du anger det på skärmen.

Har du glömt det grafiska lösenordet?

Om du har glömt bort det grafiska lösenordet för skärmen har du upp till fem försök på dig för att försöka låsa upp HTC One V.

Om du misslyckas kan du låsa upp HTC One V genom att ange användarnamnet och lösenordet till ditt Google-konto.

1. På upplåsningsskärmen anger du det grafiska lösenordet.
  2. När du efter det femte försöket uppmanas vänta i 30 sekunder trycker du på OK.
  3. Om skärmen stängs av trycker du på STRÖM-knappen för att slå på skärmen igen och sedan låsa upp skärmen.
  4. Tryck på knappen Glömt ditt grafiska lösenord? när den visas.
  5. Ange namn och lösenord för ditt Google-konto och tryck på Logga in. Sedan blir du ombedd att skapa ett nytt grafiskt lösenord. Om du inte längre vill göra så trycker du på Avbryt.