Importera musik från en cd-skiva med HTC Sync Manager
Inställningar & tjänster

Importera musik från en cd-skiva med HTC Sync Manager

I HTC Sync Manager kan du importera musik från ljud-cd-skivor som du senare kan synkronisera med HTC One V.
  1. Sätt in en cd-skiva i datorns cd-läsare.

HTC Sync Manager signalerar att en ny skiva har satts i. Klicka på OK för att visa skivans innehåll.

Tips: Du kan också klicka på och sedan välja namnet på den inmatade cd-skivan.
  2. Från listan med tillgängliga musikspår klickar du på ett musikspår som du vill importera. För att välja flera filer, håll ned CTRL-knappen samtidigt som du klickar på ett eller flera musikspår.
  3. Klicka på för att starta importen av ljudfilerna.
  • Du kommer att se denna ikon bredvid musikspåret när importen pågår eller denna ikon om musikspåret finns i kön.
  • När importen av musiken är klar importeras ljudfiler till din dator och denna ikon visas bredvid de valda spåren.

För att kontrollera var den importerade musiken sparats klickar du på > Inställningar > Importera cd.

Viktigt:

HTC Sync Manager-mjukvaran licensieras endast till dig för användning vid kopiering av media som du äger upphovsrätten till, eller media som du är behörig eller lagligt tillåten att kopiera. Läs igenom och följ HTC Sync Manager licensavtal för slutanvändare.

HTC Sync Manager innehåller också programvara från Gracenote som låter det utföra skiv- och/eller filidentifiering och att hämta musikrelaterad information från Gracenote servrar. Läs igenom och följ Gracenote licensavtal för slutanvändare sin inkluderas i HTC Sync Manager licensavtal för slutanvändare.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v