Synkronisera HTC One V med din dator

Viktigt:
  • Innan du börjar synkronisera, kontrollera att HTC One V är ansluten till datorn och har hittats av HTC Sync Manager.
  • För att undvika synkroniseringsproblem, var noga med att stänga alla webbläsarfönster innan du påbörjar synkroniseringen av webbokmärken.
  • Om motstridande bokmärken hittas på både HTC One V och datorn behåller HTC Sync Manager informationen från datorn.
När du är klar med inställningen av alla poster som du vill synkronisera i HTC Sync Manager klickar du på knappen Synkronisera på skärmen ENHETENS DETALJER för att börja synkronisera HTC One V med din dator.