Ställa in HTC One V för synkronisering med din dator

1. När du ser att HTC One V är ansluten i HTC Sync Manager, klicka på och klicka sedan på din enhets namn.
  2. På skärmen ENHETENS DETALJER ställer du in hur du vill synkronisera dina media och data mellan HTC One V och din dator.

Synkronisera musik

Du kan ställa in HTC Sync Manager att synkronisera musikfiler och spellistor mellan HTC One V och din dator.
  1. På skärmen ENHETENS DETALJER, klicka på bredvid Musik.
  2. Du kan välja mellan följande alternativ:
    Importera ny musik från enhet Välj detta alternativ för att importera ny musik som hittas på HTC One V till HTC Sync Manager. Musikfilerna kommer att kopieras till mappen som specificerats i inställningarna Importera.
    Synkronisera musik till enheten Välj detta alternativ för att synkronisera musik från dator till HTC One V. Välj att synkronisera All musik eller endast Valda spellistor.
  3. Om motstridande spellistor finns i HTC One V och datorn väljer du vilken spellista som du vill behålla.
  4. Klicka på Klar för att spara inställningarna för musiksynkronisering.
  5. Klicka på intill Musik.

Synkronisera bilder och videor

1. På skärmen ENHETENS DETALJER, klicka på bredvid Galleri.
  2. Du kan välja mellan följande alternativ:
    Importera nya bilder och videor från enheten Välj detta alternativ för att importera nya bilder och videor från HTC One V till HTC Sync Manager. Bilderna och videor kommer att kopieras till mappen som specificerats i Importera-inställningarna.
    Synkronisera album till enheten Välj detta alternativ för att synkronisera Gallerialbum från HTC Sync Manager till HTC One V. Välj att synkronisera Alla album eller endast Valda album.
  3. Klicka på Klart för att spara synkroniseringsinställningarna.
  4. Klicka på intill Galleri.

Synkronisera dokument

1. På skärmen ENHETENS DETALJER, klicka på bredvid Dokument.
  2. För att välja mappar på datorn som innehåller dokument som du vill synkronisera med HTC One V, välj Synkronisera dokument från följande platser på den här datorn och klicka sedan på Lägg till.
  3. Klicka på Klar för att spara synkroniseringsinställningarna.
  4. Klicka på intill Dokument.

Synkronisera dina kontakter

Ställ in HTC Sync Manager att synkronisera HTC One V med Outlook, Outlook Express eller Windows kontakter.

Du kan synkronisera HTC One V med följande Outlook-versioner: Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 och Outlook 2010.

Viktigt: Om du har kontakter som du vill synkronisera från SIM-kortet till datorn måste du först importera dem till Kontakterprogrammet på HTC One V.
  1. På skärmen Synkroniseringsinställningar, klicka på bredvid Kontakter.
  2. Välj det program du vill synkronisera kontakterna från.
  3. Om motstridande information hittas på HTC One V och datorn väljer du vilka kontakter som du vill behålla.
  4. Klicka på Klart för att spara synkroniseringsinställningarna.
  5. Klicka på intill Kontakter.
Obs!: Endast de kontaktfält som finns i programmet Kontakter på din HTC One V kommer att synkroniseras.

Synkronisera kalenderhändelser

Ställ in HTC Sync Manager att synkronisera HTC One V med din Outlook-kalender eller Windows-kalender på datorn.

Du kan synkronisera HTC One V med följande Outlook-versioner: Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007 och Outlook 2010.

1. På skärmen ENHETENS DETALJER, klicka på bredvid Kalender.
  2. Välj det program du vill synkronisera kalenderhändelser från.
  3. Välj från när du vill starta synkroniseringen av dina kalenderhändelser.
  4. Om motstridande möten hittas i HTC One V och datorn väljer du vilka data som du vill behålla.
  5. Klicka på Klar för att spara synkroniseringsinställningarna.
  6. Klicka på intill Kalender.
Obs!: Endast de datafält som finns i HTC One V:s Kalender kommer att synkroniseras.

Synkronisera dina webbokmärken

1. Öppna din favoritwebbläsare på din dator och skapa en favoritmapp kallad HTC-bokmärken. Se till att spara dina favoritbokmärken i den här mappen för att kunna synkronisera dem med HTC One V.
  2. På skärmen ENHETENS DETALJERHTC Sync Manager, klicka på bredvid Bokmärken.
  3. Välj den webbläsare som innehåller de bokmärken du vill synkronisera med HTC One V.
  4. Klicka på Klar för att spara synkroniseringsinställningarna.
  5. Klicka på intill Bokmärken.