Inställning av HTC Sync Manager för att känna igen HTC One V

Inställning av HTC Sync Manager för att känna igen HTC One V

1. Anslut HTC One V till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. När HTC One V ber dig välja typ av USB-anslutning trycker du på HTC Sync Manager och sedan på Klar . Vänta på att HTC Sync Manager ska känna igen HTC One V.
  3. Om det är första gången du ansluter HTC One V till datorn, ange en enhets namn, välj lagring på HTC One V att synkronisera med och klicka sedan på Spara.