Spela musik i HTC Sync Manager
Inställningar & tjänster

Spela musik i HTC Sync Manager

Är du musiksamlare med en stor samling digital musik på din dator? Hantera ditt musikbibliotek och njut av att lyssna på dina favoritsånger från HTC Sync Manager.
  1. I HTC Sync Manager klickar du på Musik. Som standard kommer du att se skärmen SENASTE där senast tillagda eller spelade sånger visas.
  2. För att bläddra efter sånger och album klickar du på BIBLIOTEK och dubbelklickar sedan på ett album för att öppna det.
  3. Dubbelklicka på en sång för att spela den.
  4. Använd uppspelningskontrollerna nederst på skärmen för att pausa, återuppta uppspelningen, repetera sånger med mera.
Tips:
  • Nederst till vänster på skärmen kan du dra i förloppsfältets skjutreglage för att hoppa till någon del av sången.
  • Att byta till en annan skärm kommer inte att stoppa musikuppspelningen. Du kommer att se sångtiteln och albumet, som för närvarande spelas, nederst på skärmen.

Skapa en uppspelningslista

1. Från Musikbiblioteket, klickar du på ett album eller sång som du vill lägga till i en ny spellista.
  2. Tryck på > Ny spellista.
  3. Ange ett namn för spellistan och klicka sedan på OK.
  4. För att lägga till fler sånger i spellistan håll ned CTRL-knappen medan du klickar på ett eller flera album eller musikspår klickar du på och väljer sedan spellistans namn.
  5. När du är klar med att lägga till sånger klicka på UPPSPELNINGSLISTOR. Dubbelklicka på spellistans miniatyrbild och börja uppspelningen.
Tips: För att bara skicka en enda spellista till HTC One V högerklickar du på spellistan, klickar på och väljer sedan enhetens namn. (Se till att HTC One V är ansluten till din dator.)

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v