Grundläggande information om HTC Sync Manager

Obs!: Hämta och installera HTC Sync Manager när den är tillgänglig på vår webbplats. Under tiden kan du hämta och använda den senaste versionen av HTC Sync för att synkronisera dina medier och data.

Installera HTC Sync Manager

Innan du utför installationen ska du besöka vår HTC-webbplats för att kontrollera systemkraven för HTC Sync Manager.

Installera på en Windows dator

Viktigt:
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync Manager.
  • Du behöver administratörsrättigheter om du installerar HTC Sync Manager på Windows Vista eller senare versioner.
  1. Anslut HTC One V till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. På skärmen Välj en anslutningstyp för HTC One V välj HTC Sync Manager och klicka sedan på Klart.
  3. När du ser att fönstret AutoPlay visas på datorskärmen klickar du på HTC Sync Manager.

Om inte HTC Sync Manager hittas på datorn kommer din webbläsare automatiskt att ta dig till vår HTC webbsida.

4. Ladda ned HTC Sync Manager-installationsprogrammet till datorn.
  5. Dubbelklicka på installationsprogrammet du laddat ned och följ instruktionerna på skärmen för att installera HTC Sync Manager.

Komma igång

Första gången du öppnar HTC Sync Manager, öppnas Komma igång-fönstret, där du kan lägga till media i ditt bibliotek.
  1. Öppna HTC Sync Manager.
  2. När du ser fönstret Komma igång kan du välja att:
    Skapa ett mediebibliotek automatiskt Automatiskt söka efter all musik, alla bilder och videor på din dator och lägga till dessa i HTC Sync Manager-biblioteket.
    Skapa ett mediebibliotek manuellt Välja mappar att importera mediafiler från. Du kan också importera mediafiler och spellistor från andra mediaprogram.
  3. Om du väljer att manuellt skapa ditt mediebibliotek:
    • Klicka på Musikbibliotek > Lägg till för att välja en mapp att importera filerna från.
    • Klicka på Galleribibliotek > Lägg till för att välja en mapp att importera bilder och videor från.
    Tips: Du kan lägga till flera mappar.

Lägg automatiskt till nya media till HTC Sync Manager

Du kan ställa in att HTC Sync Manager automatiskt lägger till media i ditt bibliotek när det finns ny musik, nya bilder eller videor på din dator. Lägg helt enkelt till de mappar du vill ha till HTC Sync Manager för att söka efter nya medier.
  1. Gör något av följande:
    • Om du inte har lagt till nya media till HTC Sync Manager ännu, klickar du på Lägg till musik på skärmen Musik eller Lägg till bilder och videorGalleri-skärmen.
    • Från startskärmen klickar du på > Inställningar.
  2. I inställningarna Musikbibliotek:
    • Klicka på Lägg till för att välja mappar där du vill att HTC Sync Manager skall leta efter nya musikfiler.
    • Klicka på Importera för att välja vilka andra mediaprogram på din dator (såsom iTunes och Windows Media Spelare) som du vill importera musik från.
    • Klicka på Importera spellistor för att hämta spellistor från andra mediaprogram.
  3. Klicka på Galleribibliotek > Lägg till för att välja mappar där du vill att HTC Sync Manager skall leta efter nya bilder och videor.
  4. Klicka på Använd för att spara inställningarna.
  5. Klicka på OK.
Obs!: Om du inte ser att nya media importerats till HTC Sync Manager, klickar du på > Uppdatera bibliotek.

Importera fler media till HTC Sync Manager

För att importera mer musik, foton och videofilmer, drar du dem bara till HTC Sync Manager.
  • Klicka på Musik > BIBLIOTEK och dra sedan en mapp (eller någon musikfil inuti den mappen) till skärmen BIBLIOTEK.
  • Klicka på Galleri > ALBUM och dra sedan en mapp (eller någon musikfil inuti den mappen) till skärmen ALBUM.
När du drar en mapp eller mediafil kommer hela mappen att läggas til som ett album i biblioteket. Mappens sökväg kommer också att läggas till i listan med bevakade mappar i inställningarna.

HTC Sync Manager:s startskärm

Från startskärmen kan du se ditt mediebibliotek och spela upp dina media. Du kan också synkronisera med HTC One V när den är ansluten eller importera musik när en cd-skiva är inmatad i datorn.
  • Klicka på Musik eller Galleri för att växla mellan dessa två bibliotek. När du är i ett av dessa bibliotek klickar du på för att återgå till föregående skärm.
  • Spela ett musikspår eller en video. Använd kontrollerna nederst i mitten av skärmen för att kontrollera uppspelningen.
  • Klicka på för att ändra inställningarna, kontrollera om det finns programuppdateringar med mera.
  • Klicka på för att visa en lista över anslutna enheter.

Vilka filformat stöds av HTC Sync Manager?

Videoformat och kodekar

• 3GP och 3G2 (3:e Generation Partnership Project)
  • MP4 (MPEG-4)

Ljudformat och kodekar

• AAC och M4A (Advanced Audio Coding)
  • FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC och M4A (High Efficiency AAC v1 och v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange File Format)
  • WMA (Windows Media ljud)

Bildformat

• BMP
  • GIF
  • JPEG och JPG
  • PNG
Obs!: WMA- och WAV-formaten stöds endast i Windows.