Var lagras program, information och filer
Inställningar & tjänster

Var lagras program, information och filer

HTC One V använder de här lagringstyperna:

Program och datalagring

Här installeras programmen. I dina telefoninställningar kallas utrymmet Intern lagring. Här lagras också information som t.ex. textmeddelanden, kontakter du skapat eller synkroniserat med telefonen, kontoinställningar, med mera.

Lagringsutrymmet hanteras och skyddas noga av telefonen eftersom det innehåller din personliga information. När du ansluter telefonen till en dator är det här lagringsutrymmet inte tillgängligt från datorn.

Lagringsutrymmets innehåll raderas när du gör en fabriksåterställning. Var noga med att säkerhetskopiera din information innan du sätter igång en fabriksåterställning. Vissa program medger att du säkerhetskopierar minneskortet, till exempel Kontakter.

Minneskort

På det här löstagbara minnet kan du lagra filer som bilder, musik och video.

När du ansluter telefonen till en dator är det här lagringsutrymmet tillgängligt och du kan kopiera filer mellan dem.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-v