Få program från Google Play

Google Play är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till dinHTC One V. Välj från ett stort urval gratis och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • En Google Wallet betalningstjänst krävs för att köpa ett betalprogram. Du blir ombedd att bekräfta betalningsmetoden när du köper ett program.
  • Namnet på Spelbutik-programmet kan variera beroende på vilken region du befinner dig.

Söka efter och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC One V kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig med program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder information i HTC One V. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda program du hämtat.
  1. På startsidan trycker du på > Spelbutik.
  2. Bläddra eller söka efter ett program.
  3. När du hittar ett program som verkar intressant trycker du på det för att läsa en beskrivning och användarrecensioner.
  4. Om du vill hämta eller köpa programmet trycker du på Hämta (för gratisprogram) eller prisknappen (för betalprogram).
  5. Tryck på Acceptera och hämta eller Acceptera och köp.
Öppna programmet genom att trycka på på startsidan. På skärmen Alla program trycker du på programmet.
Viktigt: För fler alternativ, håll ner på och tryck när du befinner dig på programmets huvudskärm.

Avinstallera en app

Obs!: Förutsatt att du gör det inom en viss begränsad tid efter inköpet, kan du avinstallera en app för att få tillbaka pengarna. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalda appar, besök Google Plays hjälpsida (http://support.google.com/googleplay/).
  1. På startsidan trycker du på > Spelbutik.
  2. Tryck på > Mina program.
  3. Tryck på den app som du vill avinstallera och tryck sedan på Avinstallera.

Få hjälp

Om du behöver hjälp eller har frågor om Google Play, klicka på > Hjälp.