Hitta dina vänner med Google Latitude (ej tillgängligt i alla länder)

Hitta dina vänner med Google Latitude (ej tillgängligt i alla länder)

Med användarlokaliseringstjänsten Google Latitude kan du och dina vänner dela med er av statusmeddelanden och positioner till varandra. Du kan även få vägbeskrivningar till dina vänners positioner, skicka information om din position via e-post, med mera.

Din position delas inte automatiskt. Du måste gå med i Latitude och bjuda in dina vänner för att de ska se din position, eller acceptera deras inbjudningar. Endast vänner som du uttryckligen har bjudit in eller accepterat kan se din position.

Öppna och registrera dig i Latitude

1. På startsidan trycker du på > Kartor.
  2. Medan en karta visas trycker du på > Gå med i Latitude.
  3. När du har registrerat dig för Latitude och stängt programmet kan du göra något av följande för att öppna det från startsidan:
    • Tryck på > Latitude.
    • Öppna Kartor och tryck sedan på > Latitude.