Hålla kontakt med dina kontakter

Bara för att du kör innebär det inte att du måste vara isolerad från resten av världen. Med HTC Car kan du ta emot samtal, ringa samtal och ta emot meddelanden.

Hantera inkommande samtal i HTC Car

Med en enkel gest kan du välja hur du vill hantera ett inkommande samtal.
  • Svep åt höger för att svara.
  • Svep åt vänster för att avböja.

Ringa samtal i HTC Car

• På huvudpanelen, tryck på Telefon-genvägen för att öppna knappsatsen.
  • Ring från telefonboken genom att svepa över skärmen tills du ser panelen Kontakter. Dra sedan nerifrån och uppåt för att öppna telefonboken.